Over ons

Leemla staat voor 100% ecologische natuurverf. Leemla wil bijdragen aan een prettig en gezond leefklimaat in huis. Leemla wil dat iedereen binnenshuis de voordelen van de natuur gaat beleven.

Leemla wil zo min mogelijk schade aanbrengen aan de natuur, aan degene die de verven verwerken, aan de bewoners van de woonruimtes. Nu en in de toekomst goed voor iedereen.

Het schilderen met natuurlijke leemverven is gezonde keuze voor mens en milieu. Standaard muurverven bestaan uit acrylaat die vroeg of laat als microplastic in het milieu belanden. Jaarlijks verspreiden zich in Nederland naar schatting 790 ton microplastics vanuit verf naar het milieu. Er bestaan gezonde alternatieven! En dit moet iedereen weten, vinden wij. Leemla leemstructuurverf is vegan, kunststofvrij en bevat geen schadelijke conserveermiddelen.

Help jij mee met het verspreiden van deze boodschap? Tag #leemla #natuuropdemuur bij een foto van je schildersklus op Instagram en motiveer mensen om over te stappen op duurzame alternatieven.

Samen kunnen we de wereld een klein beetje gezonder maken!

LEEMLA leemverven zijn ontwikkeld door EcoBouwSalland en EKO-KRAFT.

De huisstijl van LEEMLA is mede mogelijk gemaakt door Cocon Marketing.